Fadderverksamheten

Klubbens fadderverksamhet ger dig som är ny medlem möjlighet att träffa medlemmar som guidar dig in i golfens värld efter din nybörjarkurs.

Fadderverksamheten är till för de Öijaredsmedlemmar som är Startmedlemmar eller fullvärdiga medlemmar som ännu inte nått hcp 54 i första hand, och i mån av plats även dig som kommit vidare men ännu inte nått hcp 36. Fadderveksamheten är ideellt ledd.

2023
Fadderverksamheten spelas över 9 hål på någon av våra banor och är förlagd till tisdagar med samling 17.30 och starttider mellan 17.45 – 19.00 och söndagar samling 15.30 och starttider 16.00 – 17.00.
Alla som går nybörjarkurs och är medlem när kursen är avslutad läggs till i Bokat.se som gör att de får en kallelse inför faddergolfen.

Övriga som är intresserade av att vara med i fadderverksamheten anmäler sig till receptionen, personligen eller via golf@oijared.se för att komma med i bokat.se där kallelse utgår ifrån. Man kan anmäla sig fram till kl 12.00 måndagen direkt före tisdagen och när det gäller söndagar så är det fredagar kl 12.00 som gäller för sista anmälan.
Normalt sett spelar vi 9 hål varje tisdag & söndag från mitten av april till slutet av september kl. 17.45 -19.00, totalt 23 veckor. Vi strävar efter att förlägga spelet främst till Nya banan och Parkbanan men även Gamla banan några gånger.

Rookie of the Year – Lördag 30 September!
Även i år avslutar vi säsongen med en 9-hålstävling för alla nybörjare, faddrar och spelare i Fadderverksamheten! Läs mer i Tävlingskalendern och anmäl dig gärna om du kan vara med!

Vill du bli fadder?
Den huvudsakliga uppgiften som fadder är att se till att alla i bollen trivs och tillsammans skapar en trivsam stämning. För att utöka till möjligheten för även söndagar, behöver vi fler faddrar. Är du en av dem?
Kontakta Lars-Göran Axmalm på (0707-425684) om du vill börja som fadder.
På tisdagar är Jan Olsson (0736-883444) och på söndagar Geir Birkeland (0722-024848) ansvariga.
Vi planerar också för att arrangera en regelvandring för faddrar i början av april.

Lars-Göran Axmalm
faddergeneral
Jan Olsson
Fadderansvarig onsdagar
Geir Birkeland
fadderansvarig söndagar