Aktiva konferenser mitt i naturen - nära stan

Skicka bokningsförfrågan:

Konferens nära naturen, nära stan

Konferensanläggningen på Öijared erbjuder konferensrum för både stora och små möten. När du möts av den vackra naturen är det svårt att tro att det bara är 25 minuter till Göteborg och Landvetter flygplats.

Öijared Resort har en praktisk placering nära (men inte för nära) E20, vilket gör det till ett attraktivt val för dig som planerar konferens på västkusten.

Boka konferens

Konferenser skräddarsydda enligt önskemål och behov

Vi skräddarsyr konferenspaket som passar dina önskemål. Allt från korta dagskonferenser till flerdagarskonferenser med övernattning på vårt eget hotell med helpension.

Här finns en uppsjö av möjligheter för en aktiv konferens med olika aktiviteter. Oavsett om ni är ute efter aktiviteter med fysisk träning, avslappnande bad eller inspirerande föreläsningar så hittar ni det hos oss. Vi hjälper er hela vägen och brinner för er upplevelse här på Öijared Resort.

Skicka bokningsförfrågan

" - Jag vill skicka ett stort tack från oss på ChargeNode för två helt fantastiska dagar hos er. Ni skapade en perfekt inramning för vår konferens med ett strålande upplägg från lunch på torsdagen till lunch på fredagen och vi fick otroligt fin service vart vi än vände oss. Från konferenspersonalen till restaurang, spa/bastu och bar. Alla var välkomnande, uppmärksamma och så måna om att vi skulle ha en riktigt fin upplevelse. Att sedan få äta hjort skjuten på era ägor, det blir inte mer lokalproducerat än så. För mig var det första gången jag arrangerade en konferens hos er men jag kan lova er att det inte var den sista. Alla 70 anställda har öst lovord över arrangemanget och ni kan vara säkra på att vi kommer tillbaka. Att få samla alla på en plats som är så naturskön och samtidigt så hög nivå på service är unikt. Och att kunna ha aktiviteter både inne och ute gjorde upplevelsen till något alldeles extra. Tusen tack och hälsa alla fantastiska anställda från oss!

" - Vi hade en mycket lyckad heldagskonferens! Fina omgivningar med trevliga promenadstråk, bra mötesrum, fint bemötande med hjälpsam och trevlig personal - både innan ankomst och på plats, supergod lunch med efterföljande dessert, god fika under dagen. Sammanfattningsvis fick vi en kanondag hos er, där allt funkade. Hoppas återkomma snart igen - då med övernattning, relax och god middag."

Våra konferensrum

Vi har fem konferensrum, där det största har kapacitet för upp till 100 personer i biosittning.

I våra konferensrum finns interaktiva skärmar, trådlös bilddelning och möjlighet att ansluta till virtuellt möte oavsett plattform.

I anslutning till konferensrummen finns vår lounge där du kan jobba i smågrupper, fika eller bara vara. 

Se våra konferensrum

För aktiva konferenser

På Öijared Resort finns gott om möjligheter till en aktiv konferens nära Göteborg.

Välj en utmaning med fokus på teambuilding eller mindfullness, prova ett gemensamt yogapass, cykla eller spring i skogen, testa din pricksäkerhet i lerduveskytte. Eller sträck bara på benen och rensa hjärnan ett tag med en skön långpromenad i omgivningarna.

Vi skräddarsyr konferenspaket som passar dina önskemål och hittar du inte det du söker eller vill ha förslag, så har vi flera samarbetspartners redo att vara en del av ditt upplägg.

Se aktiviteter

Hotell för längre konferenser

Önskar du flera dagars konferens bor du med fördel över på vårt hotell med 34 genomtänkta rum med upp till 6 bäddar i varje rum. 

Hotellrummen är uppdelade i separata avdelningar, som en liten lägenhet med 2-3 sovavdelningar, allrum med soffa och tv, toalett och separat dusch. Perfekt för det där avslappnade samtalet efter arbetstid där man verkligen kan lära känna sina kollegor.

Totalt har vi plats för 200 övernattande gäster i hotellet.

Våra hotellrum

Offertförfrågan

Just nu har vi ett erbjudande med 20% rabatt på samtliga konferenspaket samt bjuder er på bad och bastu under vistelsen. Gäller endast nya bokningar av konferenser som sker under mars och april 2024.