Svettiga konferenser för goda resultat - Ett stenkast från Göteborg

Välkommen till konferensrum och aktiviteter bara ett stenkast från Göteborg för både stora och mindre möten. Nära naturen, nära stan. Kvalitétstid och rum för fokus.

Konferens nära naturen, nära stan

Konferensanläggningen på Öijared erbjuder konferensrum för både stora och små möten. När du möts av den vackra naturen är det svårt att tro att det bara är 35 minuter till Göteborg och 25 minuter till Landvetter flygplats.

Öijared Resort har en praktisk placering nära (men inte för nära) E20, vilket gör det till ett attraktivt val för alla som letar efter att hålla en konferens på västkusten.

Boka konferens

" - Vi hade en mycket lyckad heldags konferens! Fina omgivningar med trevliga promenadstråk, bra mötesrum, fint bemötande med hjälpsam och trevlig personal - både innan ankomst och på plats, supergod lunch med efterföljande dessert, god fika under dagen. Sammanfattningsvis fick vi en kanondag hos er, där allt funkade. Hoppas återkomma snart igen - då med övernattning, relax och god middag."

Konferenser skräddarsydda enligt önskemål och behov

Vi skräddarsyr konferenspaket som passar dina önskemål. Allt från korta dagskonferenser till flerdagarskonferenser med övernattning på vårt eget hotell med helpension.

Här finns en uppsjö av möjligheter för en aktiv konferens med olika aktiviteter. Oavsett om ni är ute efter aktiviteter med fysisk träning, avslappnande bad eller inspirerande föreläsningar så hittar du det här!

Våra konferensrum

Vi har fem konferensrum, där det största har kapacitet för upp till 100 personer i biosittning.

I våra konferensrum finns interaktiva skärmar, trådlös bilddelning och möjlighet att ansluta till virtuellt möte oavsett plattform.

I anslutning till konferensrummen finns vår lounge där du kan jobba i smågrupper, fika eller bara vara. 

Se våra konferensrum

För aktiva konferenser

Här på Öijared finns gott om möjligheter till en aktiv konferens.

Välj en utmaning med fokus på teambuilding eller mindfullness, prova ett gemensamt yogapass, cykla eller spring i skogen, testa din pricksäkerhet i lerduveskytte. Eller sträck bara på benen och rensa hjärnan ett tag med en skön långpromenad i omgivningarna.

Vi skräddarsyr konferenspaket som passar dina önskemål och hittar du inte det du söker eller vill ha förslag, så har vi flera samarbetspartners redo att vara en del av ditt upplägg.

Se aktiviteter

Hotell för längre konferenser

Önskar du flera dagars konferens bor du med fördel över på vårt hotell med 34 genomtänkta rum med upp till 6 bäddar i varje rum. 

Hotellrummen är uppdelade i separata avdelningar, som en liten lägenhet med 2-3 sovavdelningar, allrum med soffa och tv, toalett och separat dusch. Perfekt för det där avslappnade samtalet efter arbetstid där man verkligen kan lära känna sina kollegor.

Totalt har vi plats för 200 övernattande gäster i hotellet.

Våra hotellrum

Offertförfrågan