Företagspartners 2023

Här hittar du våra företagspartners.

 

ABCD Bygg

Varje uppdrag är unikt och varje byggnad har sin karaktär. Vi på ABCD bygg kan med vårt engagemang, vår erfarenhet och kunskap samordna och styra projekten, så att en god kvalité och bra miljö erhålls genom hela processen.

ABCD bygg bedriver byggverksamhet med tillhörande markarbeten samt el- och vvs-installationer inom om-, till-, och nybyggnation.

Kontakt
 

Avoki

På Avoki är vi fast beslutna att ge dig marknadens bästa teknik och de rätta förutsättningarna för ett bra arbetsliv, både nu och på framtidens arbetsplats. Därför spanar vi på framtidens trender. Flexibelt, smart och hållbart är centrala nyckelord, och dessa präglar våra lösningar. Vill du ta steget in i framtiden tillsammans med oss?

Kontakt
Tobias Lindstrand
 

Börjessons Bil

Börjessons Bil är det största bilvaruhuset i Alingsås och här hittar du garanterat en bil som uppfyller dina behov – både rationella och emotionella. Vi säljer nya bilar av märkena Volkswagen, Audi, SEAT och Skoda samt begagnade bilar av alla bilmärken. Du kan förvänta dig trevligt bemötande och 5-stjärnig service.

Kontakt
 

Brandskydd Väst

Vi på Brandskydd Väst hjälper er med service och underhåll av brandteknisk utrustning enligt svensk standard. Enligt lagar och regler är alla fastighetsägare och nyttjanderättshavare skyldiga att bedriva ett aktivt systematiskt brandskyddsarbete (SBA). Brandtekniska installationer så som tex. handbrandsläckare, inomhusbrandposter, nöd/hänvisningsarmaturer mm skall underhållas regelbundet. Med hjälp av vårt digitala SBA system får du full kontroll över brandskyddet för er verksamhet.

Kontakt
 

Brandt Bil

Ända sedan vår grundare Stanley Brandt på 1920-talet tog bilen ut till kunden för att sedan gå hem när affären var avklarad, så har närheten till våra kunder varit drivkraften i vår verksamhet. För oss är Vi finns i din närhet så mycket mer än en slogan.

Kontakt
 

Charge Node

Vi är ett erfaret team av specialister och entreprenörer inom mjukvara och elektronik som brinner för att skynda på omställningen till ett fossilfritt samhälle.

Vi är övertygade om att vår supersmarta laddteknik är svaret på storskalig elbilsladdning och vi är superladdade och fast beslutna om att det ska bli så. Redan nu är vi störst i Sverige på storskalig elbilsladdning. Men det räcker inte. Det krävs fler möjligheter från norr till söder att ladda sin elbil.

Kontakt
 

Endorfin

En anläggning med hjärtat på rätta stället. Med personal som bryr sig. På riktigt. Vi välkomnar dig alltid med ett hej och ett stort leende. Du är viktig för oss.

Kontakt
 

Erlings kakel

Vi på Erlings Kakel har ett stort fokus på att göra både kunder och medarbetare nöjd. Vi vårdar våra kunder och håller en hög standard. Våra interna utbildningar skall göra våra medarbetare till de bästa yrkesmännen. Att trivas hos oss som kakelsättare är ett av huvudmålen. Vi avser att leverera inte bara " godkända" arbeten utan arbeten i världsklass.

Kontakt
 

Frölunda Hockey Club

MER ÄN BARA EN HOCKEYKLUBB

Nog för att det finns en fin meritlista att skryta om, med bland annat fem SM-guld och fyra CHL-titlar i bagaget, men Frölunda HC har genom åren blivit så mycket mer än bara en hockeyklubb. Vi vill gärna ses för att berätta om vårt jobb vid sidan om isen. Om vårt samhällsengagemang och hur vi jobbar för en bättre framtid. Om hur vi tillsammans verkar för att skapa nya möjligheter och affärer för Västsveriges näringsliv. Men kanske framför allt om hur du och ditt företag kan bli en del av vårt nätverk och vår gemenskap.

Välkommen att bli en del av Frölundafamiljen, du också!

Kontakt
Henrik Bengtsson
 

Grand Hotel Alingsås

Grand Hotel är ett anrikt hotell byggt 1911 i hjärtat av mysiga Kaféstaden Alingsås. Vi välkomnar såväl privatpersoner som företag som uppskattar det goda i livet och som vill sätta guldkant på sin tillvaro. Alingsås är värt ett besök året om – gör en avslappnad shoppingtur i personliga butiker och pausa i något av stadens alla kaféer. En egen stad, strax utanför Göteborg, omgärdat av flera sjöar och vacker landsbygd.

Kontakt
 

Hagabadet

Från badhus till modern hälsoklubb

Kontakt
 

Ingeborns Entreprenad

Vi har bred kompetens inom mark- och anläggningsarbeten och utför jobb i hela Västra Götaland. Tillsammans med starka leverantörer levererar vi tillförlitliga slutprodukter som håller över generationer.

Kontakt
 

Ink’n’art

Vi är Ink n Art, din partner när du snabbt och smidigt vill beställa hållbara förpackningar och trycksaker, helt anpassade efter dina preferenser. Vare sig du är en mindre spelare inom B2B eller ett medelstort B2C-företag, vill vi inspirera dig till att göra dina förpackningar och trycksaker lite personligare.

Kontakt
 

Jotun

Varje vägg i hemmet har en inspirerande berättelse att förtälja. En berättelse som kan väckas till liv med den perfekta väggkulören och väggfärgen. Utforska vackra färgkombinationer, inredning och idéer för alla hemmets rum med Jotun.

Kontakt
 

Längsförsäkringar Älvsborg

Omsorgen om kundernas pengar och trygghet är Länsförsäkringars enda uppdrag, eftersom kunderna också är ägare av sitt lokala länsförsäkringsbolag.

Kontakt
 

Leal Kapitalförvaltning

Vår uppgift är att hjälpa våra kunder att nå sina mål genom att leverera hållbara och effektiva lösningar från ledande aktörer på den finansiella marknaden.

Kontakt
Karin Brattelius
 

Nyo Rör

Kontakt
 

OAT Gruppen

OAT jobbar huvudsakligen med bygg- och fastighetsbolag i Storgöteborg. Varje projekt är unikt och har sina unika utmaningar. Detta innebär att det ställs höga krav på såväl fingertoppskänsla och lyhördhet som bredden på kompetens.

 

Peanuts

Vi hjälper ditt företag att öka attraktionskraften, så att fler och rätt kunder lägger mer jobb hos dig. 

Med stark profilering ser vi till att bilden av dig motsvarar det du är unik och bäst på. 

I 10 år har vi hjälp små och medelstora företag att utvecklas, med varumärkesarbeten, koncept och kampanjer. 

Kontakt
 

Prologis

Våra medarbetare är nyckeln till vår framgång i vår strävan att bli det ledande globala fastighetsbolaget, mätt i kundservice, medarbetarengagemang, finansiella resultat och balansräkningens styrka.

Kontakt
 

Renova

Kontakt
 

Rstudio for Architechture

- VI GÖR VÄRDESKAPANDE ARKITEKTUR.

Rstudio for architecture skapar byggnader och platser som bidrar till att göra staden mer hållbar och attraktiv.
Att förena kundens och samhällets krav tror vi är en win—win. Vi kallar det värdeskapande arkitektur.

“Tillsammans formar vi miljöer som berikar livet för många människor.”

Fokus ligger särskilt på dynamiken mellan handel och stadsbyggnad, med ett flertal större genomförda projekt som stadsplanen för Partille port samt retailarkitektur för Mölndal Galleria, Asecs i Jönköping och Kongahälla Center. Vi har även utvecklat och projekterat kontor som Essitys huvudkontor i Mölndal,  olika flerbostadshus, inredningskoncept samt samhällsfastigheter.

Våra medarbetare är arkitekter, inredningsarkitekter, byggnadsingenjörer och kommersiella planerare

Kontakt
 

SEO Design

Vi är en SEO och digital byrå i Göteborg som hjälper B2B och e-com bolag med lönsam tillväxt av trafik online. Våra lösningar inom SEO och annonsering driver leads och ökar försäljning. Med 1200+ projekt i över 20 år har vi skapat lösningar som garanterat ger resultat.

Kontakt
 

Simplify

Vi skapar framtidens arbetsplatser. Vi ser till att ditt företag eller din organisation får jobbet gjort. Oavsett var, när och hur det görs.

Kontakt
 

Solcellskompaniet

Vi på Solcellskompaniet designar och installerar ditt solcellssystem från början till slut. Vi kommer ut på plats och mäter tak och vinklar för att du som köpare ska känna dig trygg i ditt val av både leverantör och panel. Våra kunniga medarbetare går igenom de olika alternativen som passar bäst för just ditt hus. Vi erbjuder även trygghetsavtal som innebär extra lugn och ro för dig som kund hos oss.

Kontakt
 

Svenska Hälsopromotiongruppen

Vi hjälper kunder att tillämpa göra verklighet av en hälsofrämjande strategi. Vi bidrar till friska och värdeskapande organisationer genom att tillhandahålla utbildning, verktyg och förändringsstöd med ett salutogent förhållningssätt som ledstjärna. Vi kombinerar vetenskapligt förankrad kunskap med erfarenhet från det praktiska fältet.

Kontakt
Fredrik Hörlyk
 

SwCG

Swedish Consulting Group hjälper till med upphandling och leverans av IT-lösningar och konsulting. Företaget startades i Göteborg 2007, och har idag över 500 partners i hela Sverige. Swedish Consulting Group har återkommande kunder inom både privat och offentlig sektor. 

Fokus är att vägleda sina kunder i enkel och personlig dialog, att införa stabila helhetslösningar för att automatisera och effektivisera alla delar av verksamheten.

Läs mer om SWCG på hemsidan, där du också hittar rådgivarnas epost.

Kontakt
 

The Carpenters

The Carpenters AB utför allt inom byggnation. Vårt mål är att vara det självklara valet för både privatpersoner & företag. 

Kontakt
 

Villagruppen

Villagruppen har varit verksamma i över 20 år; verksamheten startade 1998. Företaget drivs idag av andra generationen, med mångåriga kunskaper i branschen. Villagruppen utför byggentreprenader, byggservice, om- och tillbyggnader åt både privatpersoner och företag. Vi jobbar i Bohuslän i norr till Varberg i söder och Borås i öster. Några företag som vi samarbetar med är Nordiska Hus, LB-Hus och Förbo.

Kontakt
 

Wallenstam

Wallenstam är ett företag som gör mer än förvaltar hus. I nära samarbete med staden arbetar vi för att skapa trygga platser och områden som människor vill bo i, arbeta i och besöka. Wallenstam bygger, utvecklar och förvaltar fastigheter främst i Stockholm och Göteborg.

Kontakt
 

WBM – Wiklund Bygg- & Målerientreprenad 

Ett familjeföretag som har varit verksamt som målare i fyra generationer. Under de senaste 30 åren har vi breddat kompetensen genom att verka inom fönsterrenovering och bygg. Då vi har målare, snickare och fönsterrenoverare under samma tak så resulterar de i en god helhetssyn när vi tar oss an totalentreprenader.

Kontakt
 

Zeri

Zeri hjälper kunder med snygga elinstallationer.

Vi erbjuder helhetslösningar med hög leveranssäkerhet med bred kompetens inom EL och VVS med professionell, effektiv service och installationer. Våra skickliga installatörer har korta ledtider och kan vara hos dig på kort varsel! Vi har alla behörigheter och utför allt ifrån nyinstallation och ombyggnader till reparation och underhåll. Kontakta oss för bra erbjudande och kostnadsfria offerter!