Öijared Business Club

;
Årets största företagsevent

Öijared Businessdagar 24-25 maj

Öijared Businessdagar är ett nätverksbyggande event för företagare av alla storlekar .

Här erbjuds du en koncentrerad nätverksplattform där tid ges för att på ett naturligt sätt och under lättsamma former, knyta affärskontakter samtidigt som befintliga relationer vårdas och nya skapas.

Dagarna präglas av nätverkande, golfspel, inspirerande föreläsning och god mat.

Aktivt och avslappnat

Öijared Business Club har sin plats i en av Sveriges största golfanläggningar. Vi har förmånen att kunna nyttja en fantastiskt miljö med oändliga möjligheter till rekreation och aktivitet och vi är och skall vara nätverket som passar alla, golfspelare eller inte. Vår ambition är att genomgående leverera ett gynnsamt klimat för nätverkande. Våra aktiviteter ska hålla hög nivå av inspiration, diskussion och relevans. 

Brett innehåll och stort nätverk

Som medlem i ÖBC bjuds du in till frukostträffar, föredrag, diskussioner och workshops. Dessutom arrangerar vi golftävlingar, padelträningar, hockeymatcher, golfträning och mycket mer.

Öijared Business Club är ett växande företagsnätverk med drygt 70 medlemsföretag. Genom aktiv dialog inkluderar vi våra medlemmar i nätverkets utveckling. Detta för att vi tillsammans ska säkerställa kvalitét och effekt. 

Inspirerande och utvecklande program

Som medlem i Öijared Business Club har du tillgång till årets program av spännande och inspirerande föreläsningar. Här får du ta del av tunga föreläsares insikter, erfarna organisationskonsulters kunskap och hela tiden tillsammans med företagare med hög utvecklingsambition och stort fokus på affärsnytta.

Se programmet

Öijared Business Club

Detta är medlemsskapet för dig som vill vara aktivt deltagande i vårt företagarnätverket som bygger på just det. Aktivitet, relationsbygge och kunskap och utveckling.

Läs mer

Öijared Business

Medlemsskapet för dig som både vill nätverka och gillar att spela golf!

Detta medlemskap inkluderar deltagande i Öijared Business Club, golfspel samt varumärkesexponering genom synlighet på vårt område, för såväl medlemmar som besökare.

Läs mer

Öijared Business Plus

Vet du med dig att du spelar mycket golf är detta medlemsskapet du bör välja. 

Ditt varumärke få fin synlighet samtidigt som du utöver allt annat kan anorda din egen företagsgolf!

Läs mer

Vill du veta mer om hur du blir medlem i Öijared Business Club?

Camilla Larsson
Partneransvarig