Öijared Resort - Företagspartner

Aktivt och avslappnat

Öijared Business Club är nätverket för våra företagspartners. Hemmaplan är det fantastiska klubbhuset ritat av Gert Wingårdh på Öijared Resort som dessutom är Sveriges största golfanläggning. Vi har förmånen att husera i en unik miljö med oändliga möjligheter till rekreation och aktivitet och vi både är och skall vara nätverket som passar alla, golfspelare eller inte. Vår ambition är att genomgående leverera ett gynnsamt klimat för nätverkande.

I vårt nätverk kan du räkna med aktiviteter som håller en hög nivå av inspiration, diskussion och relevans. Välkommen!

Brett innehåll och stort nätverk

Som medlem i ÖBC bjuds du in till frukostträffar, föredrag, diskussioner och workshops. Dessutom arrangerar vi golftävlingar, padelträningar, hockeymatcher, golfträning och mycket mer.

Öijared Business Club är ett växande företagsnätverk med drygt 70 medlemsföretag och genom aktiv dialog inkluderar vi våra medlemmar i nätverkets utveckling. Detta för att vi tillsammans ska känna att vi säkerställer kvalitét och effekt. 

Inspirerande och utvecklande

Under året har du som företagspartner tillgång till spännande och inspirerande föreläsningar, erfarna organisationskonsulters kunskap tillsammans med företagare som alla har en hög utvecklingsambition och stort fokus på affärsnytta. Dessutom går vi på SHL hockey, spelar padel, skjuter lerduvor och en hel massa annat tillsammans. Vi nätverkar på riktigt!

Se 2024 års program

Tävla om fina priser!

Här har du chans att vinna fina priser från oss och några av våra företagspartners.

Till tävlingen

Vill du också bli företagspartner till Öijared Resort?

Camilla Larsson
Marknadskoordinator & Partneransvarig