Öijared GK

Öijared Golfklubb är en ideell idrottsförening, grundad 1958 med målet att ge medlemmarna möjlighet att utvecklas genom golfen – såväl fysiskt, mentalt, socialt och kulturellt. Våra ledord för föreningen är omtanke, samverkan, glädje och utveckling.

Bli medlem

Bli medlem i Sveriges största golfanläggning. Våra olika medlemskap erbjuder en rad förmåner och är anpassade för att passa alla - oavsett nivå eller vilken livssituation du befinner dig i. Läs vilket medlemskap som passar dig bäst.

Läs mer

Fadderverksamheten

Här kan du läsa om klubbens fadderverksamhet som erbjuder fadderrundor till dig som är ny medlem både på tisdagar och söndagar.

Läs mer

Juniorer

Drygt 600 juniormedlemmar, regelbunden träning och golfkul för de yngsta. Roliga läger och utmanande tävlingar. Välkommen till vår juniorverksamhet.

Läs mer

Dam

Damsektionen välkomnar alla kvinnor och ansvarar för tävlingar och aktiviteter på Öijared. Vi verkar för att så många damer som möjligt ska delta och trivas hos oss. Läs om våra aktiviteter och tävlingar.

Läs mer

Herr

För herrar organiseras onsdagsgolf varje vecka under säsongen från slutet av april fram till finalen i september.

Läs mer

Elit

Öijared GK har en ambitiös elitverksamhet som fostrat många duktiga spelare genom åren. Läs om våra ambitioner, nyheter och nyttigheter kring elitsektionen här.

Läs mer

Oldtimers

Här är du som fyllt 60 år och har ett handicap på max 54,0 välkommen att delta. Tävlingar, gemensamma resor och andra aktiviteter i gott sällskap!

Läs mer

Organisation ÖiGK

Här kan du läsa mer om hur klubben är uppbyggd, styrelsen, klubbens stadgar mm

Läs mer

Klubbmästare ÖiGK

Varje år spelas ett antal KM-klasser. Dam- och Herrklass, Flick- och Pojkklass (D21 och H21) samt olika åldersklasser

Läs mer

Klubbens historia

Öijared GK är den näst äldsta golfklubben i Göteborgs golfdistrikt, grundad redan 1958. Genom åren har klubben sett anläggningen växa från nio till sextiotre hål. Idag är Öijared GK en del av Öijared Resort – Sveriges största golfanläggning.

Läs mer