Fest och bröllop nära Göteborg

Låt skogen omfamna dig och dina gäster och njut av miljö, mat och dryck. Vi skapar en oförglömlig upplevelse som blir ett minne för livet.

Bröllopslokal med övernattning

Önskar du din bröllopsfest hos oss i vår restaurang på Öijared Resort – vi hjälper dig med all planering från start till mål. Kontakta vår bokning- och eventkoordinator på bokning@oijared.se

Vill du ha din bröllopsfest på Slättens Loge eller vigas i Öijareds kapell? Kontakta Slättens gård så hjälper de dig på info@slattensgard.se. Vigsel i kapellet på Öijared passar dig som har upp till 70 gäster.

Med gångavstånd till vårt hotell från Slättens Loge sover dina gäster gott på vårt hotell. Vår restaurang erbjuder catering till ditt bröllop på Slätten. Kontakta vår bokning- och eventkoordinator på bokning@oijared.se för mer information om meny samt bokning av rum.

Bröllopspar som firar sitt bröllop på Öijared Resort strax utanför Göteborg

Boka din fest på Öijared Resort

Vi hjälper dig gärna med din högtidsdag. Oavsett om det är 40 år du fyller och önskar partystämning eller om du och din käresta firar guldbröllop. På Öijared finns vi till för dig under livets alla skeenden, dop, bröllop, kalas eller minnesstund.

Kick-off

Vi skräddarsyr din kickoff efter dina önskemål. Gärna med inslag av aktivitet utomhus men även med musik och dans.

Skicka bokningsförfrågan