Välkommen till det lilla men naggande goda gymmet på Öijared Resort - öppet alla dagar i veckan

Gym, bad och bastu

Hos oss spelar vädret ingen roll – På Öijared har du alltid gott om möjligheter att träna, koppla av och njuta av varje stund under din vistelse.

Medlemmar, hotellgäster och övernattande konferensdeltagare har fri tillgång till vårt gym och du hittar toppmoderna konditionsmaskiner samt ett brett utbud av yoga- och styrketräningsredskap.

I gymmet ingår även Öijared Bad och Bastu, där du kan njuta av härliga torr-och aromabastur, vår klassiska pool, en varm utomhuskälla, isdusch och ekologiska spaprodukter från Maria Åkerberg.

Konditionsträning för alla nivåer

Vill du få upp pulsen kommer du uppskatta att vårt gym erbjuder både grundläggande och avancerade konditionsmaskiner för att hjälpa dig att uppnå dina träningsmål.

Vi har löpband för din dagliga löprunda, en indoor walking-maskin, en roddmaskin (Concept 2) för komplett kroppsträning och en stakmaskin (SkiErg från Concept2) som simulerar skidåkning och stärker överkroppens muskulatur.

Styrketräning och funktionell träning

Är du ute efter att bygga styrka? Vår viktstation är utrustad med skivstång och ställbar bänk, fria vikter, kettlebells och medicinbollar/slamballs.

För dig som föredrar lugnare träningsformer finns gummiband, yogamattor och yogablock för att förbättra flexibiliteten och minska stressnivåerna.

Nyhet! Wahoo Kickr Bike

Nu kan du boka ett pass på vår nya Wahoo Kickr Bike. Träna virtuellt och tävla mot andra cyklister från hela världen med Apple TV och förinstallerat Zwift. Inget eget Zwift-konto? Inga problem, använd Öijared Resorts konto.

Bokningsavgift tillkommer för Kickrbiken, med ett introduktionspris på 95 kr per pass, oavsett längd (30, 60 eller 90 minuter).

Erbjudandet gäller hela sommaren och avslutas sista augusti. Kom och trampa igång träningen med oss!

Öppettider

Vårt gym är öppet enligt receptionens öppettider för träning.

Öppettider Bad och Bastu

Måndag från 13:00
Tisdag-söndag från 08:00

Badet stänger 30 minuter före receptionens stängning.
Måndag – lördag 20:30 samt söndag 15:30

 

På Öijared Resort har du alltid nära till både fysisk aktivitet och skön avkoppling. Vare sig du är här för en konferens, en hotellvistelse eller som medlem, finns det alltid något som passar dina träningsbehov.
Varmt välkommen!