Aktiviteter på Öijared

Konferensgäst eller privat sällskap – prova på en av många spännande aktiviteter och upplevelser. Utbudet av aktiviteter är brett och det finns något för alla. Allt ifrån golf till jakt, yoga till vinprovning och mycket mer.

Golf

Ingen annanstans än på Öijared kan du spela lika mycket varierad golf i ett så stort och levande socialt sammanhang med varm, välkomnande atmosfär.

Läs mer

Företagsgolf

Företagsgolf är en fin investering i, och för, såväl medarbetare som kunder. Här skapas teamkänsla och fina möjligheter till ett utökat nätverk, nya kontakter och samarbetspartners.

Läs mer

Multibana

Välkommen till vår elbelysta Multibana! På denna 9-håls korthålsbana spelas golf, footgolf och frisbeegolf.  

Bad och bastu

I Öijared Bad och Bastu finns torrbastu, aroma- och ångbastu, vår klassiska pool, en varm utomhuskälla, isdusch samt sparitual från Maria Åkerberg.

Läs mer

Mountainbike

Markerna och skogarna som omger oss inbjuder till både upptäcktsfärder och fin stigcykling. Med mountainbike hinner du upptäcka mer och om du vill, se till att du får en riktig pulshöjare. Cyklar hyr du här om du inte har med dig din egen.

Löpning

Omgivningarna runt Öijared bjuder på natursköna löparspår i varierad terräng på såväl grusvägar som skogsstigar. Få träningen utformad av en guide eller njut av en skön joggingtur.

Jakt

Öijared är otroligt viltrikt och vi är stolta att kunna erbjuda olika typer av jakt. Här finns möjligheter till såväl and- som bockjakt och jakten skräddarsys efter önskemål och erfarenhetsnivå.

Skogshuset

Bara ett stenkast från anläggningen, men ändå mitt i skogen, ligger vårt mysiga skogshus. Här kan du vara helt urkopplad, fokuserad på nuet och verkligen njuta av skogens tystnad och lugn.

Kulturvandring

Öijared är en skogsfastighet på dryga 1800 ha med historia från tidigt 1500-tal. Området är delvis klassat som riksintresse p.g.a. sina stora natur- och kulturvärden. 

Lerduveskytte

En av våra mest uppskattade aktiviteter är lerduveskytte. En annorlunda aktivitet för konferensgäster och privata sällskap under 90 minuter och tillsammans med vår jägmästare i fantastisk skogsmiljö.

Föreläsning

Söker du extra inspiration i form av en föreläsning i samband med din nästa konferens? Vi har under åren byggt upp ett stort nätverk och hjälper dig gärna att finna den rätta föreläsaren för just ditt event.

Gym

Alla fullvärdiga medlemmar samt hotell- och konferensgäster har fritt inträde till gym- och relaxavdelning som kan nyttjas när vår reception är bemannad. Vill du ha ett träningsprogram, säg bara till så hjälper vi till!

Nääs slott

Bara fem km från Öijared ligger Nääs Slott, Sveriges bäst bevarade sena 1800-talsmiljö. På Nääs kan du gå en guidad tur på det vackra slottet.

Skidor

Vintern på Öijared har sin egen charm och så fort vi fått tillräckligt med snö drar vi längdspår i tre klassiska slingor som alla är fyra km långa samt en slinga på vår elbelysta Multibana.

Yoga

Njut av ett härligt yogapass som garanterar såväl mental avspänning som fysik styrka. Våra instruktörer anpassar passen till önskad nivå.

Dryckesprovning

Vill du lära dig mer om vad som händer i dryckesvärlden och få veta mer om ädel dryck, dess egenskaper och ursprung? Vi arrangerar dryckesprovningar.