Vällagad mat i vackra omgivningar

Precis som hemma är det köket som utgör hjärtat på Öijared Resort. En plats för vardag och fest. Restaurangen erbjuder allt från vardagens luncher till lyxiga grillbufféer, hotellfrukostar och bröllopsmiddagar.

Öppettider

Á la carte

kl. 17:30 – 21:00

Bistro

kl. 16:00 – 21:00

Lunch

kl. 11:30 – 15:00

Vardagar 149 kr, helg och röda dagar 169 kr.

I dagens lunch ingår varmrätt, soppa, sallad, bröd, kaffe och kaka

Café

kl. 07:00 – 21:00 mån – lör
kl. 07:00 – 16:00 sön

Frukost

kl. 07:00 – 09:00 mån – fre
kl. 07:00 – 10:30 lör – sön

Våra menyer

Från vardag till lyx. Ställ vardagsklockan på paus och njut av god mat i avkopplande och underbar miljö. Vi serverar lunch, buffé, flerrätters, hotellfrukost och mycket mer.

Kombinera måltiden med din för dagen valda aktivitet, eller kom bara för att njuta av en måltid mitt i vardagsstressen.

Våra kockar komponerar menyerna med inspiration hämtad från närområdets råvaror och Nordens fyra årstider - med matglädje och stämning i fokus.

Se menyn

Njut av mat och prisvinnande arkitektur

Vår vackra och unika matsal är något utöver det vanliga – skapad av Gert Wingårdh och designad för att ta emot stora och små sällskap.

Möjlighet att förvandla matsalen till konsertlokal och dansgolv går att ordna efter ditt önskemål. Förutom restaurangens stora matsal, 120 platser, finns vår gröna lounge i anslutning där sällskap kan sitta avskilt upp till 50 gäster. Uteserveringen som används sommartid har plats för 50 gäster.

Läs om arkitekturen

Bröllop och fest

Låt skogen omfamna dig och dina gäster och njut av miljö, mat och dryck. Fira bröllopsfesten i vår restaurang och intilliggande lokaler. Njut av en förstklassig bröllopsmeny med alla nära och kära. Vi skapar en oförglömlig upplevelse som blir ett minne för livet.

Läs mer

Boka bord

För á la carte ser vi gärna att du bokar bord. Det gör du enkelt genom att ringa oss på 0302-373 00 eller fylla i bokningsformuläret här nedanför.

Bokningsförfrågan