Klubbor, kjolar och custom fitting

På Öijared resort ska ingen behöver skylla på sin utrustning. Här finns nämligen en av Sveriges största golfstore-butiker. Och med aktiva PGA-pros och spelande personal bakom disken kan du lita på att sortimentet inte bara är brett – utan också noga utvalt. 

Stort sortiment och lägsta prisgaranti

Som en av Sveriges största Golfstore butiker är vi stolta över att kunna arbete med ett stort antal leverantörer. Detta innebär mer valmöjlighet för dig som kund när det kommer till varumärken och produkter. Som kund är du vår första prioritet. Saknar du någonting i vår butik, ta kontakt med någon av oss i personalen så hjälper vi dig.

Utöver att du får rätt hjälp så erbjuder vi dessutom ”lägsta-pris-garanti” vilket innebär att vi har marknadens lägsta priser. Om du mot förmodan hittar samma vara till ett lägre pris i en fysisk butik inom två veckor från köptillfället, ger vi dig mellanskillnaden tillbaka.

Som kund är du vår första prioritet. Saknar du någonting i vår butik, ta kontakt med någon av oss i personalen så hjälper vi dig.

Custom fitting

Vår studio består av tre välutrustade och högteknologiska fack som vi nyttjar för PRO-träning och custom fitting. Med trackman, analysprogram och balansplattor får vår utbildade personal den kunskapen för att prova ut och anpassa materialet så att du aldrig mer ska behöver skylla på din utrustning. Kontakta oss för att boka en Custom Fitting.

Verkstad

Vi har en egen verkstad där vi reparerar och anpassar utrustningen. Verkstaden ligger i anslutning till golfshopen, så vi snabbt och smidigt kan kan utföra allt från omgreppningar till justeringar och reparationer av klubbor och vagnar. 

Omgreppningskampanj tom 29 februari 2024!

25% rabatt på grepp, inkl arbete och rengöring av dina klubbor. Lämna in under våra öppettider i shopen, se nedan.
Varmt välkommen!

Profilera ditt företag

Som företagare finns det flera fördelar när det kommer till golfen. Utöver friskvårdbidraget finns det stora möjligheter till fördelaktig marknadsföring genom ett brett sortiment av anpassade produkter. Golfbollar, kläder, peggar, giveaway-kit och mycket mer, allt med ditt företagstryck på. För dig som vill ordna tävlingspriser erbjuder vi 10% på ordinarie pris och ger ofta möjlighet för vinnarna att byta priser i shoppen.

Öppettider i april 2024

Måndag 1 april: kl. 09.00-16.00
Tis 2-fre 5 april: kl 09.00-17.00.
From lördag 6 april, ordinarie öppettider:
Mån-fre: kl 09.00-18.00
Lör-sön: kl 09.00-16.00 
 
Varmt Välkommen!

Kontakta oss

Jocke och Ubbe som driver golfshopen har mer än 40 års erfarenhet av försäljning av golfartiklar och Custom fitting. Det gör att vi kan erbjuda både erfarenhet och  kompetens för att du ska få ut så mycket som möjligt av din utrustning. Vi tänker långsiktigt och tror på långvariga kundrelationer. 

Butiken:

Telefon: 0302-373 20

Urban Sundberg
PRO, Säljare & Custom fitting
Joakim Olsson
Säljare & Custom Fitting