34 rum - 200 sängar och en god frukost

Checka in
Checka ut
Gäster
Rum Vuxna Barn
Vuxna
-
1
+
Barn
-
0
+
Kod
Sök

Fantastiskt ställe! Perfekt för större sällskap Har missat detta drömställe tills nu. Oerhört imponerad av rummen, umgängesytorna, omgivningen mm. Fantastisk personal! Kommer absolut återvända.

Fantastiskt fint ställe! Personalen är trevlig utöver det vanliga, fräscha lokaler och maten jättebra! Kan starkt rekommenderas, även till de med småbarn!

Upptäck våra hotellrum

Hotellets 34 genomtänkta rum har plats för upp till sex gäster per rum. Varje rum är inrett med två sovrum. Det ena med en dubbelsäng och det andra med två sköna våningssängar. Alla rum har också ett eget litet vardagsrum med soffgrupp och tv.

Läs mer om våra hotellrum

Praktisk information för hotellgäster

Tider för ankomst och avresa, tv-kanaler, öppettider i receptionen och mycket mer. Här har vi samlat allt du behöver veta inför din hotellvistelse.

Läs mer

Hotell med bad och bastu

Njut av olika bastusorter såsom torr-, aroma- och ångbastu, vår klassiska pool, en varm utomhuskälla samt isduschar. Genom hetta, kyla och njutning får du en skön upplevelse för både kropp och själ.

Läs mer

Vi är ett hundvänligt hotell

Hos oss kan du och din hund bo bekvämt och mysigt på vårt hotell med fantastiska promenadslingor, stigar och sjöar just utanför dörren.

På hotellrummet har vi förberett för din hund med en skön bädd, hundgodis och en mat- och vattenskål.

Läs mer

Hotell med vacker arkitektur

Det syns knappt från vägen och precis som Öijareds unika klubbhus med design av Gert Wingårdh, smälter hotellet med sin särpräglade arkitektur in i landskapet. Vår kärlek till naturen syns även i inredningen, både vad gäller färg och form.

Läs mer