Konferensrum nära Göteborg

Våra konferenslokaler med utsikt över Öijareds unika miljö tillsammans med vår personliga service skapar förutsättningar för lyckade arrangemang – oavsett tillfälle. Närheten till Göteborg gör konferensanläggningen lättillgänglig, men ändå avskiljd från stadens brus.

Vi har möteslokaler för både stora och små möten, uppgraderade med den absolut senaste tekniken med funktioner som interaktiva skärmar, trådlös bilddelning och med möjlighet att ansluta till virtuellt möte i alla rum oavsett plattform (Cisco, Pexip Zoom eller Microsoft Teams). I anslutning till våra konferensrum ligger vår konferenslounge där man kan koppla av, ta en fika, njuta av utsikten eller jobba i smågrupper.

Våra konferenslokaler

På Öijareds konferensanläggning kan vi erbjuda dig en lagom lokal för din konferens, oavsett om ni bara är en handfull deltagare eller om ni vill samla hela företaget. Vårt minsta konferensrum är ett litet ombonat rum med plats för upp till 6 deltagare, och vår största konferenslokal kan ta upp till 100 personer.

Här nedan kan du läsa mer om respektive konferensrum.

Föregående bild
Nästa bild

Udden

Udden är ett ljust och luftigt konferensrum med underbar utsikt över våra golfbanor.

Lokalen passar för:

Biosittning 20 personer
Styrelsesittning 16 personer

Myren

Myren är ett ”varmt” och trivsamt mötesrum som lämpar sig bäst för det mindre sällskapet. Utmärkt för ledningsgrupper, eller andra mindre grupper upp till 6 personer. 

Föregående bild
Nästa bild

Ängarna

Ängarna är konferensrummet som ger en känsla av rustik elegans. Det är ett flexibelt rum som enkelt kan möbleras efter behov.

Lokalen passar för:

Biosittning 35 personer
Skolsittning 20 personer
Styrelsesittning 14 personer

Eken

Eken är ett vackert mötesrum med utsikt mot skogen. Med lite tur kan du då och då få se älgar promenera förbi fönstret.

Lokalen passar för:

Biosittning 20 personer
Styrelsesittning 12 personer

Föregående bild
Nästa bild
Föregående bild
Nästa bild

Studion

Studion är vårt största mötesrum och mycket ljus och luftig. Med en stor yta och flexibilitet passar rummet både som konferenslokal och utställningslokal.

Lokalen passar för:

Biosittning 100 personer
Skolsittning 60 personer
U-bord 36 personer