Receptionist - Säsongsanställning på 75%

Receptionen är navet för all verksamhet på Öijared Resort. Här tar vi emot och ger service till alla som kommer genom våra dörrar. Hos oss innebär det en bred variation av människor såsom golfande gäster, våra medlemmar, hotell-, restaurang- och konferensgäster och alla andra som besöker vår anläggning.

Öijared Resort är Sveriges största golfanläggning med tre 18- håls banor, en 9- håls multigolfbana samt hotell- och konferensanläggning med bad och bastu. Hos oss trivs golfare, konferensgäster och privatpersoner i en underbar miljö.

Inför säsongen 2024 söker vi nu dig som vill bli en del av vårt team i receptionen. Tjänsten är en säsongsanställning om 75% som under vår golfsäsong maj – september ger goda möjligheter till högre sysselsättning, 80–100%. Vår ambition för tjänsten är därefter att den skall kunna övergå till tillsvidareanställning på heltid från och med hösten 2024.

Av erfarenhet vet vi att du för att trivas i rollen som receptionist hos oss på Öijared Resort måste ha ett positivt och öppet sätt. Du behöver gilla att hålla ett högt tempo, vara lösningsorienterad och tycka om att ta eget ansvar.

Våra gäster är vårt främsta fokus och vi jobbar tillsammans som ett lag över alla avdelningar.

Kan du golf och/eller har erfarenhet av arbete på hotell, ser vi det som ett stort plus men det är inget krav. Din personlighet med ett gediget servicetänk, energi, lyhördhet och omtanke om våra gäster och kollegor värdesätter vi högt – resten kan vi utveckla tillsammans!

Det är dock ett krav att du har fyllt 18 år, har körkort och tillgång till bil. Språkmässigt behöver du vara flytande i svenska och bekväm i engelska. 

 

Varaktighet och arbetstid

Detta är en säsongsanställning med start enligt överenskommelse. Arbetet är förlagt till både dagar, kvällar och helger.

Varaktighet: 1/5 – 1/10 2024.

Sysselsättningsgrad: 75%

 

Såhär ansöker du:

 

Sista ansökningsdag är 2024-04-15.

Observera att ansökningar för denna tjänst hanteras löpande och att tjänsten därför kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att skicka oss din ansökan, vi ser fram emot att läsa den!
 

Kontaktperson för denna tjänst:

Joakim Andreasson
Driftchef