Golfstudio

I vår golfstudio ger våra instruktörer lektioner och genomför Custom fitting med utprovning och anpassning av klubbor och utrustning.

Studion ligger intill Driving rangen och består består av tre studiorum som vätter ut mot övningsfältet, en konferenssal med heltäckande puttingmatta och golfhål, en hall med kökspentry och toaletter. 

Studiorummen är högteknologiskt utrustade med Trackmans och Swing Catalyst 3D-motion plates samt fasta kameror som fångar golfsvingarna. Det hjäper våra instruktörer att ställa mer träffsäkra analyser så att du kan få rätt korrigeringar utifrån dina förutsättningar. 

Under vinterhalvåret erbjuder vi vissa tider öppet för bokning av matta i studion för våra medlemmar, sk Öppen Träning. Personal finns då på plats, och du bokar din matta via Sweetspot, ungefär som du bokar en starttid på någon av våra banor.

Öppen träning

Lördagar kl 10.00-15.00 from 13 januari  tom 23 mars , kommer det finnas möjlighet att boka matta till subventionerat pris för dig som är medlem.
Du kan hyra 4 olika mattor:
Matta 1-3 med tillgång till Trackman och TV-monitor, och
Matta 4 med tillgång till Garmin Approach, som du får feedback ifrån via din mobil.

Om du är vänsterspelare och vill få videoinspelning av din sving, så får du välja att boka matta 1 eller 3.

Hyr du en matta med Trackman, så kan du välja att träna med feedback, eller spela spel(Games) eller olika banor, precis som på Indoor Golf. Skillnaden här är att du inte ser flykten i duken framför dig, utan i verkligheten ut genom portarna. Om det är kallt och vi behöver stänga portarna, så ser du flykten på TV-monitorn. 

Boka öppen träning

Bokning sker via Sweetspot.

Välj mellan matta 1-3 enligt förklaring ovan.

Matta 1-3 kostar 200 kr/h.

Matta 4 kostar 100 kr/h.

Öijared golfklubb subventionera varje matta med 75 kr för våra medlemmar. ”Rabatten” dras i betalrutan i Sweetspot-appen när du bokar.

Priser

I priserna ingår rangebollar samt tillgång till Trackman, respektive Garmin Approach. 

OBS! I Sweetspot ser du samma pris på samtliga mattor, men när du kommer till betalsidan, dras samtliga medlemsrabatter av.

Kontakt

E-post: shopen@oijared.se
Telefon: 0302 – 373 20