Golfstudio

I vår golfstudio ger våra instruktörer lektioner och genomför Custom fitting med utprovning och anpassning av klubbor och utrustning.

Studion ligger intill Driving rangen och består består av tre studiorum som vätter ut mot övningsfältet, en konferenssal med heltäckande puttingmatta och golfhål, en hall med kökspentry och toaletter. 

Studiorummen är högteknologiskt utrustade med Trackmans och Swing Catalyst 3D-motion plates samt fasta kameror som fångar golfsvingarna. Det hjäper våra instruktörer att ställa mer träffsäkra analyser så att du kan få rätt korrigeringar utifrån dina förutsättningar. 

Under vinterhalvåret erbjuder vi vissa tider öppet för bokning av matta i studion för våra medlemmar, sk Öppen Träning. Personal finns då på plats, och du bokar din matta via Sweetspot, ungefär som du bokar en starttid på någon av våra banor.

Öppen träning

Lördagar kl 10.00-15.00 from 14 januari och tom 25 mars, kommer det finnas möjlighet att boka matta till subventionerat pris för dig som är medlem.

Boka öppen träning

Bokning sker via Sweetspot.

Priser

I priserna ingår rangebollar samt tillgång till Trackman, respektive Garmin Approach. 

OBS! I Sweetspot ser du samma pris på samtliga mattor, men när du kommer till betalsidan, dras samtliga medlemsrabatter av.

Kontakt

E-post: shopen@oijared.se
Telefon: 0302 – 373 20