Our menus

À la carte

Appetizer

  • Öijareds raw beef on elk calf 195 kr

    Serverad med en brillat savarinkräm, brynt smör och dijonsenap. dessutom picklad silverlök, pommes allumettes, riven wrångebäcksost och kaprisbär

  • Onion rum 239 kr

    Serverad med bakad, sotad jordärtskocka, brynt smör, smetana, citron, sotad och picklad rödlök, rågbrödskrisp samt örtolja. Serveras även som vegansk variation - med tångkaviar samt vegansk dipp

Hot dish

  • Ytterfilé av Vilt 379 kr

    Serveras kryddstekt tillsammans med en syrlig lingonsky, kyndelkräm, smörstekta haricots verts, grönkålschips samt gratinerad potatisgratäng

  • Halibut 379 kr

    Serveras med smörad vitvinsås smaksatt med ingefära. dessutom sotad purjolök, fioretto, råhyvlad beta samt delikatesspotatis med smör och dill a part

  • Butter Baked Carrots 239 kr

    Serveras med en len rotfruktspuré, svartkål, svarta belugalinser, fänkål, tryffelolja. garneras med fetaostsnö samt rödlök

Dessert

  • Variation on Blueberries 145 kr

    ask your waiter/waitress about this creative and flavorful dessert

  • Classic Crème Brûlèe 129 kr

    served with marinated blood oranges

  • Ice cream of the evening 109 kr

    2 scoops of ice cream, chocolate sauce with berries and cookie crumbs

Children's Menu

Hot dish

Dessert

  • Vanilla Ice Cream with Chocolate Sauce 59 kr