Vandringspaket med Bad och Bastu

Njut av vackra omgivningar och sätt guldkant på upplevelsen med tvårätters middag, bad och bastu.

  • Logi med del i dubbelrum inklusive frukostbuffé
  • Vandring inklusive picknick
  • Tvårätters middag (satt meny av vår köksmästare)
  • Entré till Öijared Bad och bastu inklusive lån av handduk, badrock och tofflor samt badkoncept med ekologisk hudvård från Maria Åkerberg
  • Entré till gym

Från 1495 kr

per person

Pulshöjande aktiviteter i all ära, men ibland finns det inget skönare än att vandra i sin egen takt. Naturen kring Öijared är storslagen och otroligt vacker. Den bjuder på ett stilla lugn.

350 kr/barn 4-12 år (inkluderar logi, frukost, picknick samt entré till bad inklusive lån av handduk)
Barn under 4 år bor gratis i sällskap av vuxen (inkluderar logi, frukost samt entré till bad)

Tillägg

Hyra av cykel 195 kr/h
Spel på Multibanan 150kr/ vuxen (75kr per barn 4-15år)

Vandringsleder

Välj en av våra uppmärkta slingor gul- 9 km eller röd- 7 km. Våra vandringsleder är lättillgängliga för alla och du går på skogsgrusväg. Våra slingor är en rundslinga som gör att du utgår och återkommer till oss. Det finns även många vackra vägar kring våra fyra golfbanor. Tänk bara på att när du är här under vår golfsäsong som sträcker sig april-oktober, gäller det att inte gå på vägarna som finns mellan våra golfbanor. Under vintertid då spel inte råder är det fritt fram även på dessa vägar. Notera även att det periodvis kan förekomma restriktioner beroende på skogsbruk. 

Vandrar du med barn?

Vid vår stora parkering finns en härlig skogsmiljö där vårt lilla skogshus ligger mysigt inbäddat bland träden. Om du vandrar med barn kan detta vara en lockande del av vandringen för deras del. Att få springa av sig och leka i skogen före nästa etapp som kan vara en fikapaus vid utsiktsplatsen vid Mjörn. På vägen dit vandrar ni genom Slättens Gård och kan få se både hästar och får i hagen.

Gotaleden

Gotaleden är vandringsleden mellan Göteborg och Alingsås. Med bara en liten avstickare kommer du till oss på Öijared Resort och kan upptäcka de vandringsleder vi har hos oss i vår vackra natur.

Västsveriges Vandringsportal

I Västsverige så finns många vackra leder att vandra. Vi erbjuder en av dem. Är du intresserad av mer vandring hittar du mer information här

Boka Vandringspaket med Bad och Bastu

Boka på telefon 0302-373 09, mejla bokning@oijared.se, eller fyll i formuläret.
Antal personer