Öijared Businessdagar 2023

Företagsgolf i nätverksplattform för stora som små företag. Här ges tid att knyta nya affärskontakter samtidigt som du vårdar befintliga relationer under dagar som präglas av golfävling i lagform.
För dig som är ny och vill utveckla din golf, eller för dig som önskar prova på golf, ges istället tillfälle till träning med instruktör.
Välkommen till inspirerande föreläsningar under lättsamma former som tillsammans med ett aktivt och engagerat värdskap, leder till samtal och nätverkande.

Öijared Resort är med sina 63 hål Sveriges största golfanläggning. Här finns tre 18 hålsbanor och en 9 håls multibana där golf, footgolf och frisbeegolf spelas.

Här finns även hotell med totalt 200 bäddar, en restaurang med kockar vars bakgrund är inom fine dining såväl i Sverige som utomlands. Här finns också Öijared Bad och Bastu med flera basturum, en inomhuspool och en varm utomhuskälla. Flera konferensrum möjliggör för stora som små möten och här finns för den satsande golfspelaren även en av nordens mest högteknologiska golfstudios. Öijared Business Club är det lokala nätverket i regionen och har i skrivande stund drygt 70 medlemsföretag och Öijared Resort med Öijared Golfklubb ca 4000 medlemmar.

Pris: 2995 kr per person (del i dubbelrum)

2295 kr per person (övernattning ej inkluderad)

 

DAG 1 - 24/5

  • 11.30 NÄTVERKSLUNCH samt Stampen Media om Content Marketing
  • 14.00 SHOTGUNSTART - Öijared Gamla Banan
  • TRÄNING med pro/ instruktör för nya golfare
  • 20.30 TVÅRÄTTERS MIDDAG och underhållning av Pontus Borg
  • ÖVERNATTNING PÅ ÖIJARED RESORT

DAG 2 - 25/5

  • 7.00 FRUKOSTBUFFÉ
  • 9.00 MULTIBANAN - FOOTGOLF
  • 10.30 Pontus Kåmark om olikheter i näringslivet
  • 11.30 AVSLUTNING med grillbuffé och prisutdelning

Stampen Media - Nå genom mediebruset med content marketing

Ditt företag har något att berätta, men hur får ni kunderna att faktiskt stanna upp och ta del av innehållet ni vill förmedla?

Stampens specialister berättar om begreppet innehållsmarknadsföring och hur du kan använda det för att stärka ditt varumärke och bli top-of-mind hos dina kunder.

Du möter Johan Eriksson, digital strateg, Frida Nyberg och Johanna Storm från Stampen Medias inhousebyrå Studio.

Pontus Kåmark föreläser

Pontus Kåmark - Hållbarhet. en klyscha eller på riktigt?

Pontus Kåmark är fotbollsspelaren med fotbolls VM -94 i bagaget som idag arbetar som föreläsare, TV-kommentator och egenföretagare. Under fredagsförmiddagen får vi höra Pontus syn på, och reflektioner kring, allas lika värde.

Vad betyder det egentligen och hur kan näringslivet lära av föreningslivet?